Folkeskolernes dag

Nyhed billede
Eleverne sang 3 sange for forældre, bedsteforældre, søskende og besøgende på skolen.
  • Poul Erik Christensen den 28-04-2017
    Endnu en episode i Skolegade/Langebæksgade!

I dag fredag d. 28/4 mellem kl. 10 og 10.30 har en mærkværdig person kontaktet 2 elever i Skolegade/Langebæksgade. Personen fik sagt nogle underlige ting, der gjorde eleverne utrygge.
    Eleverne handlede rigtigt og tog med det samme kontakt til en lærer, der beroligede eleverne.

Episoden er anmeldt til politiet.

VH PC
    Michael Dahlgaard den 25-04-2017
    Episode ved Skomagerhuset
    Der har mandag været en episode ved Skomagerhuset, hvor en person har haft en mærkværdig adfærd. Elever fra skolen bemærker dette og deler oplevelsen med personalet, som omgående kontakter politiet.
    Politiet ankommer efterfølgende og igangsætter en indsats/efterforskning.
    Ingen er kommet noget til i forbindelse med episoden. Vi taler naturligvis med eleverne om episoden på skolen.
    Michael Dahlgaard den 25-04-2017
    M.C. Holms Passage
    Det store anlægsprojekt "M.C. Holms Passage", som skal forbinde Grønnegade og Langebæksgade gennem skolegården, er nu en realitet. Det betyder, at der i løbet af foråret og sommeren vil ske store positive forandringer af både trafiksikkerheden omkring skolen og selve skolegården.
    Vi forbereder lige nu en udstilling, hvor man kan tage projektet til gennemsyn og komme med forslag til forbedringer.
  • 01-05-2017
    Skole-hjem-samtaler 1.d forår 2017 · 1D