Folkeskolernes dag

Nyhed billede
Eleverne sang 3 sange for forældre, bedsteforældre, søskende og besøgende på skolen.
    Poul Erik Christensen den 07-06-2018
    Glemt tøj og sommerferie!
    På alle gangene står der kasser med glemt tøj. Disse kasser tømmes umiddelbart efter sommerferiens begyndelse, så tjek venligst senest d. 29/6 om flyverdragten, den manglende støvle eller vanterne skulle være der!
    Vh PC
  • Poul Erik Christensen den 30-04-2018
    SKOLEBESTYRELSEN PR. 1/8 - 2018.

Da der ikke - ved fristens udløb d. 27/4-18 - er kommet flere kandidatforslag til skolebestyrelsen, ser skolebestyrelsen ved MCH pr. 1/8-18 således ud:

Louise Bro Pedersen, Jan Bertelsen, Hans Jespersen, Bente Sandal Plejdrup, Sigurd Emil Larsen, Peter Schertiger Laustsen, Knud Erik Christensen

Suppleanter: 1. Thomas Troelsgaard, 2. Klaus Jensen, 3. Keld Hovmøller

Snarest muligt afklares det, hvem der skal være formand/næstformand.
    Pga. beslutningen om forskudte valg til bestyrelsen afklares tillige, hvilke medlemmer der skal sidde  i henholdsvis 2 eller 4 år.

Ida G. Mouritsen den 18-01-2018
    Ferieplanen for skoleåret 2018/2019