Folkeskolernes dag

Nyhed billede
Eleverne sang 3 sange for forældre, bedsteforældre, søskende og besøgende på skolen.
    Michael Dahlgaard den 22-02-2017
    Michael Dahlgaard den 19-02-2017
    Skolemad på M.C. Holms Skole
    Kantinen og køkkenet på M.C. Holms Skole melder klar til opstart af madordning i morgen mandag. Det eneste vi mangler, er de fine nye skamler, som ankommer om en uges tid, men vi har fundet nogle i kælderen, som kan anvendes midlertidigt.
    Vi har været meget grundige i den forberedende fase, men vi forestiller os naturligvis ikke, at vi har den perfekte madordning fra dag 1. Vi håber, I vil medvirke til, at vi sammen skaber den helt rigtige skolemadordning på M.C. Holms Skole. Hvis vi alle har en positiv tilgang og bidrager med konstruktiv feedback, så har vi et rigtig godt udgangspunkt.
    Pædagogisk måltid:
    Begge serveringerne i løbet af skoledagen er pædagogiske måltider. Det betyder, at bespisningen foregår i skoletiden, og at lærerne og pædagogerne har ansvaret for afviklingen. Personalet vil have fokus på, at der skabes en hyggelig stemning omkring måltiderne, og at hvert enkelt barn får nok og det rigtige at spise.
    På M.C. Holms Skole ”spiser vi op”:
    Vi vil meget gerne undgå madspild, og derfor har vi allerede talt med børnene om, at det er vigtigt, at man får den rette mængde mad på sin tallerken. Man må meget gerne få serveret flere gange, hvis man ikke helt kan bedømme, hvor sulten man er.
    De frivillige:
    Vi har allerede fået samlet et helt fantastisk hold af frivillige, som hjælper med serveringen hver dag. Det er ikke til at forstå, at man kan være så heldig. I kan kende de frivillige på ens forklæder og T-shirts, så I ved, hvem der fortjener et klap på skulderen. Der er mindst 4 frivillige på vagt hver dag kl. 10.00-13.00.
    Alle er med fra start:
    88 % af børnene på M.C. Holms Skole er tilmeldt madordningen. 1000 tak for tilliden – vi kan ikke ønske os et bedre udgangspunkt. De første 7 skoledage (februar måned ud) er madordningen gratis for alle elever på skolen.
    Smag og bliv mæt:
    Det allervigtigste formål med madordningen er, at børnene får den helt rigtige ernæring. Vi vil helt sikkert udfordre mange smagsløg med indholdet i menuen, skabe mange smagsoplevelser og åbne nye kulinariske døre for børnene. Hvis man får smagt på noget, som man simpelthen ikke kan lide, så er der altid mulighed for at få noget andet end dagens menu (rugbrød med pålæg mm.). Der vil ikke gå sultne børn rundt på M.C. Holms Skole.
    Madpakker:
    Husk nu, at I ikke behøver smøre madpakker til skoledagen i morgen mandag.

• Poul Erik Christensen den 09-02-2017
    Skoleskema for Udvikling1 (efter sammenlægning) fra 20/2-17 er nu synligt på intra.

Link til Facebook